Barcelona

Picasso, Miro, Gaudi… Tanulj spanyolul jó társaságban!

Barcelona
Felnőtt
Általános beszédcentrikus
Spanyol

Barcelona

A tapas, a flamenco és a híres focista, Gerard Piqué hazája. Nem szabad persze megfeledkeznünk Gaudiról sem, hiszen többek között neki köszönheti különleges stílusát és egyéni báját ez a végtelen lehetőségeket kínáló metropolisz.

Tudj meg többet...

Különleges atmoszférájában népcsoportok és korszellemek keverednek. Ne lepődjünk meg tehát, ha a féligkész La Sagrada família előtt éppen gördeszkán siet munkába egy elfoglalt apuka.

Mediterrán hangulata ugyanúgy magával ragadja a látogatót, mint a számos művészeti program, az utcazenészektől és előadóművészektől nyüzsgő terek és az élénk éjszakai élet. Mindezek mellett földrajzi fekvéséből adódóan közel esik a tengerparthoz és a Pireneusok sípályáihoz is.

A város Katalóniában található, így két hivatalos nyelvvel is rendelkezik, a spanyollal és a katalánnal, természetesen nyelviskoláinkban spanyolt tanítunk, de a helyiek mindkét nyelvet beszélik.

International House

A belváros szívében, 5 percre a Plaza Catalunya-tól kapott helyett az International House Nyelviskola épülete. A Spanyolországban alapított nemzetközi szervezet iskolája rendkívül elismert nyelvoktatási intézmény Barcelonában.

Tudj meg többet...

A hatemeletes nyelvi- és tanárképző központ lenyűgöző látványt nyújt tágas és napfényes tereivel, nagy belmagasságával és központi helyet elfoglaló márvány lépcsősorával. A 40 légkondicionált tanterem mellett számítógép terem, az egész iskola területén használható ingyenes WIFI, tanulószoba, étkezde és egy napos terasz is szolgálja a diákok kényelmét. Az IH Barcelonában számos nemzetiség tanul egyszerre, mely szintén előnyére válik az ott tanulóknak. Az itt tanító tanárokat mind az iskola saját tréning központjában képezték ki, és élő nyelvi szituációkon alapuló, kommunikáció központú oktatási módszerükkel remekül tudják motiválni a diákokat. A hatékony tanulás és a gyors fejlődés garantált!

Általános beszédcentrikus tanfolyam

Óraszám

Heti 20 óra (45’)

Időtartam

Min. 2 hét

Korhatár

16 éves kortól

Csoport létszám

7/10 fő (átlag/max.)

Nyelvi szintek

Alap-felsőfok (A1-C1)

Szállások

Családi elhelyezés

Sok előnnyel jár, ha befogadó családnál laksz barcelonai tanulmányad ideje alatt. Azon túl, hogy reggeltől estig a spanyol nyelvvel leszel körülvéve, megismerkedhetsz a helyi kultúrával, sok mindent megtudhatsz a házigazdák mindennapi életéről és remek belső tippeket is kaphatsz. A családoknál a szállás egyágyas szobákban történik, tartalmaz reggelit és vacsorát is, és esetek többségében az iskola kevesebb, mint 20 perc tömegközlekedéssel elérhető. Külön kérésre és külön térítés ellenében privát fürdőszoba is igényelhető.

Barcelona Resident kollégium

Ebben a kollégiumban első osztályú kiszolgálásban lesz részed, és csupán 10 percre van az iskolától. Minden egyágyas szobában külön fürdőszoba található, valamint íróasztal, hűtő, WIFI vagy kábeles szélessávú internet és légkondicionáló/fűtés. A kollégium ad ágyneműt és törölközőt is, melyet hetente cserélnek. A diákok rendelkezésére áll még több konyha és étkező helyiség is, nappali TV-vel és kanapékkal, valamint egy tanulószoba. A kollégium közvetlen közelében található számos bolt, étterem, bár és a tengerpart is, emiatt pedig ideális helyszín arra, hogy azonnal elmerülhess Barcelona izgalmas életében!

Közös apartman más diákokkal (min.4 hét)

Ha szeretnéd megosztani a mindennapjaidat más nemzetközi diákokkal, ez a szállástípus tetszeni fog neked. A közös apartmanokban 3 vagy 4 darab egyágyas, íróasztallal rendelkező szoba található, valamint egy konyha, fürdőszoba és egy nappali TV-vel. Az apartmanok átlagosan 20 percre találhatóak az iskolától (gyalog vagy busszal). Mosógép, ágynemű és fürdőszobai törölköző biztosított a diákok számára, viszont a tengerparti törölközőről magunknak kell gondoskodni. Az apartmanokat hetente takarítják, és ágyneműt is cserélnek szintén hetente egyszer.

További tanfolyamok

 • Kombinált 26 – kultúra – 20+6 kultúra
 • Kombinált üzleti – 20+ 10 üzleti
 • Vizsga előkészítő (DELE)

Programok

Szabadidős programok

Az ih Barcelona ígéretes programokkal áll az érdeklődők rendelkezésére: városnéző túrák, a Picasso Múzeum, a Sagrada Familia templom, a gótikus negyed (barri Gòtic), spanyol nyelvű filmek. Nagy népszerűségnek örvend a Pénteki Klub, amelyet kifejezetten a nyelvgyakorlás elősegítésére indítottak el, és ahol az iskolában angolul tanuló spanyol ajkú diákokkal beszélhetünk spanyolul. A fenti programok mindegyike az iskola tanárainak jelenléte és felügyelete alatt zajlik, akik ily módon biztosítják az osztálytermen kívüli tanulást is. Ha azonban egyedül szeretnénk felfedezni Barcelonát, mi sem egyszerűbb ennél! Az iskola központi elhelyezkedése mellett a tömegközlekedés gyerekjáték, és így könnyedén megnézhetjük a látnivalókat, valóban átélhetjük az ottani nyugodt életstílust. Az itteni tömegközlekedés az egyik legolcsóbb európai viszonylatban, és a tengerpart csupán 15 percre van a belvárostól.

Amire még kíváncsi lehetsz

További információk az iskoláról

 • Ingyenes wifi
 • 40 légkondicionált tanterem
 • Diákok átlagos életkora: 27 év
 • A legtöbb diák innen jön: Egyesült Királyság, USA, Németország, Oroszország, Olaszország, Franciaország, Svájc, Portugália, Dél-Korea, Belgium 
 • Akadálymentesített épület
 • Órabeosztás: hétfő-péntek, 9:30-13:30

Ajánlatunk

Heti óraszám2 hét 3 hét4 hétAkció
20 tanóra134.400 Ft198.400 Ft 262.400 Ft
20 tanóra + kulturális programok172.800 Ft 256.000 Ft339.200 Ft
Szállás (családi egyágyas, reggeli)128.000 Ft192.000 Ft256.000 Ft
 • Ellátás: reggeli
 • Nincs regisztrációs díj
 • Adminisztrációs díj: 9.900,- Ft

Galéria

Helyszín

Erre a tanfolyamra van szükséged?

Kérj tőlünk visszahívást és személyre szabott árajánlatot!

A külföldi nyelvtanfolyamok és nyelvi táborok szakértője.

Elérhetőségek